Nosta elämyksesi uudelle tasolle

Kultalippu tarjoaa VIP-palvelut ja ryhmäliput suosituimpiin urheilu-, konsertti- ja kulttuuritapahtumiin.
Lue lisää

KARJUROCK

Maailman kovimpana maalaisfestarina tunnettu Karjurock juhlitaan Uudenkaupungin Lokalahdella jälleen heinäkuussa!

Suomen aidoin maalaisfestivaali Karjurock juhlitaan tuttuun tapaan Nopperlan Tilalla, Uudenkaupungin Lokalahdella, 19.-20.7.2024. Karjurockin festivaalialueelta löytyy mieluista tarjontaa kaikille festivaalivieraille. Monipuolisten ruoka- ja juomamyyntipisteiden lisäksi alueelta löytyy upea tekolammen ympärille rakennettu Ibiza-henkinen alue, josta festivaalilavan tapahtumia voi seurata aurinkotuolissa loikoillen ja raikkaita juomia siemaillen. Festivaalilta löytyy myöskin tuttu KarjuCamp-leirintäalue.

Karjurockissa nähdään monipuolinen artistikattaus:

Perjantaina 19. heinäkuuta estradille nousevat Haloo Helsinki!, Abreu, Viivi, Michael Monroe, Tauski ja Skädäm. Lauantaina 20.7. vuoronsa saavat maailmankuulut Tarja Turunen & Marko Hietala, The 69 Eyes, Sanni, Gasellit ja Yö & JP Leppäluoto. Lisäksi festivaalialueen kakkoslavalla nähdään ohjelmaa tapahtuman molempina päivinä.

Karjurock on aikuisille tarkoitettu tapahtuma ja sen ikäraja on K-18. Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta ja festivaali panostaa ohjelmiston lisäksi monipuolisiin ruoka- ja juomamyyntipisteisiin.

Tilaukset ja tiedustelut:
vip@kultalippu.fi
040-7799420

KARJUROCK
VIP LIPPU (K-18)
KARJUROCK 20.7.2024 Lokalahti, Uusikaupunki

Pääsy festivaalialueelle
Pääsy VIP-alueelle
Herkullinen VIP-illallinen
Omat VIP-alueen baarit
Omat VIP-alueen WC-tilat

Hinta: 99€ / päivä
189€ / 2 päivää

Osta